Hammershøi krus 33 cl indigo

Alle produkter fra Kähler er håndlavede med fokus på det kunstneriske udtryk og høj kvalitet. De er derfor alle unikke og kan forekomme med små variationer.

112,00 kr.

% Før 179,95 kr. (37.76% besparet)

På lager, forventet levering: 1-2 hverdage

Billigst på PriceRunner
Varenummer: K693051
Producent Kähler
Produktinformation "Hammershøi krus 33 cl indigo"
Alle produkter fra Kähler er håndlavede med fokus på det kunstneriske udtryk og høj kvalitet. De er derfor alle unikke og kan forekomme med små variationer. -Produktet er godkendt til kontakt med fødevarer. -Produktet tåler maskinopvask ved maks. 60 grader. -Produktet tåler mikroovn ved en maks. effekt på 1000 W. Dog anbefales det generelt, at hurtige temperaturændringer undgås, da de kan få glasuren på produktet til at revne. -Produktet tåler ikke ovn eller fryser. -Kähler anbefaler, at keramik vaskes op i hånden med et mildt opvaskemiddel, og at der aldrig bruges ståluld til rengøring. Hammershøi, Kaolin og Mano-kopper er omfattet af Kähler Designs brudgaranti. Bredde: B:125mm Højde: H:95mm Volumen: V:0,33L
Collection: Kähler Hammershøi
Farve: Indigo Blå
Kähler
Kähler – since 1839 Historien om Kähler tog sin begyndelse helt tilbage i 1839, hvor den holstenske pottemager Herman J. Kähler åbnede et lille keramikværksted i Næstved. Det var dog først da sønnen Herman A. Kähler i 1875 overtog værkstedet, at keramikeventyret og kunstværkerne for alvor tog fat. KähIer havde i en længere årrække en nedgangsperiode, hvor mærket blev mere og mere ukendt. I år 2008 købte arkitekten Frantz Longhi rettighederne til den snart 175 år gamle keramikvirksomhed og har siden hen genvækket traditionen og originaliteten i Kählers design. Kähler består af en omfattende serie af smukke keramikprodukter i bløde og indbydende farver, som har rødder helt tilbage til begyndelsen. Kählers vision er at være det mest nyskabende skandinaviske keramikbrand, der gennem et univers af autenticitet inspirerer forbrugeren og de besøgende til en opnåelig drøm om nordisk design og madkultur.